Troll .

Nu har jag permanentat mitt hår och de håller på att torka så vi får la se om jag ser ut som en pudel imån eller inte , haha ! Får ta kort och visa imån .

Men nu ska jag sova , är väldigt trött och har ont i nacken efter att ha hållt på att ha i massa medel och skölja och så .. Ska bara lägga ut dagens klädsel först:




vitt linne från H&M, gamla jeans som jag har fixat själv och så hittade jag mammas gammla tröja :D

Sov gott !


Puss*


Tjohej .

Tillbaka i skolan efter att varit sjuk i en vecka . Det var segt men endå kul att träffa alla . Tyvärr har jag väldigt mycket att göra och så har jag spanska prov på torsdag , HJÄLP ! :O Jg fattar värkligen inte ett skit och då menar jag värkligen det . Det står nog redan IG i min panna känns det som . Men jaja .

Just nu håller jag på att städa mitt rum . Har precis damsugit så ska damma nu . Längtar tills mamma och pappa kommer hem för då ska jag permanenta mitt hår :) Hoppas , hoppas värkligen att det blir bra nu . Eller ja om det blir misslyckat så kan jag ju bara fortsätta att platta mitt hår varge morgon som jag redan gör men då skulle jag slita på håret i onödan plus att jag älskar krulligt/lockigt hår , så himla fint är det så hoppas det blir som jag vill :)

Men nej , damtrasan väntar . Se you later !


Puss*

Todays me




puss*

GE MIG !

Är den inte bara så underbart söööööt ! :O


Dagens !






Den norska fisketröjan är ju Toves så vet inte vad den kommer ifrån ,
leggings från gina tricot och vitt linne från gina tricot + mina svarta
stövlar från din sko , min svarta H/H vinterjacka och en svart väska .

Puss*


.

Fan , ja ska sitta hemma hela kvällen ! Klockan är bara sju och jag är redan såååååå uttråkad ! Ja kommer sitta framför min jävla dator hela kvällen och slita på min rygg . Min bilddagbok fungerar inte ens och blogga kan jag ju inte göra hela tiden . HJÄLP ! Jag kommer dö , jag vill inte sitta inne en hel jävla helg , fan ta min mamma !

Det var allt , tack för mig !



Frisk !

Eller ja , nästan . Håller på att bli bättre i alla fall :D

Jag får damp , min bilddagbok funkar inte !



Puss*

Hallå halllå !

Kom hem från stan för ett litet tag sen . Köpte smink (bilder kommer sen) och åt på McDonals , mums haha ! Skönt att få komma ut lite , har ju legat hemma så länge . Jag och Tove pratade om att vi skulle ta en liten promenad sen ikväll . Jag känner på mig att jag kommer trilla på rumpan eller något för det är jätte halt ute nu , typ is på trotoarerna . Det är så typiskt mig att halka , jag är så klumpig av mig , hihi !

Ska lägga in bilder på dagens klädsel sen också tror jag , vi får se !
Men nu ska jag hämta något gott att dricka .
Ha de gött :)


Puss*

Ingen rubrik .

Hur mår alla idag ? Jag mår bättre som tur är fast är hemma idag med . Tror inte att jag skulle orka gå till skolan idag . Man blir faktiskt väldigt trött av att bara ligga i sängen en hel vecka . Här nedanför är en bild som jag la in igår fast jag har gjort om den lite , hihi ! :)

Men nu ska jag värma en riskudde till mig !
Vi hörs sen , ha det bra !


Puss*


Det snöar och jag är ett troll !

Eller ja inte nu men det gjorde ! :D
Jag va uppe i köket och min syster skulle gå hem till en kompis och så hör ja henne skrika "det snöar" och jag stelnade till där jag stod och skrek tillbaka "du skojar" , jag slutade med allt som jag höll på med och sprang ner och blev helt överlycklig ! Jag ÄLSKAR snö så tog på mig ett par skor och gick ut , åh så härligt , jag blev helt vit i håret . Haha ! Fast nu är det ju nästan borta såklart :( Men men , det kommer tillbaka hoppas jag !

Tröjan som jag fick låna av Tove , visst är den fin ? :)



Jag ska vara hemma imån med , en hel vecka hemma ! Fy fan vad jobbigt ! Men mamma tyckte att jag skulle vara hemma och plugga så att jag inte går ut och blir mer sjuk ! Så det kanske är smart .

Men nä , nu ska jag försöka sova lite , är supertrött !


Me in my pyjamas , visst påminner jag lite om ett troll ? Hihi ! :D
(Ursäkta den fula handduken i bakrunden, haha)

Sov gott , natti natti !

Puss*

Promenad !

Ska möta Tove och hennes lilla Eliot ute om typ 5 minuter . Vi ska gå en liten promenad . Ska bli skönt att komma ut lite ! Jag ska ta med mig min bruna gina tricot jacka med blommer på för hon har länge velat låna den men det har inte blivit av så nu när hon lånar den ska jag få låna en av hennes "norska fisketröjor" , haha ja det är vad hon kallar dom men ja vet inte vad dom heter . Kommer blid sen när jag kommer tillbaka .

Oj , nu måste jag gå och klä på mig ytterkläderna :)
Hörs sen !


Puss*


God morgon !

Hemma idag med ! Nu orkar jag inte mer ! Jag vill gå till skolan och träffa kompisar , värkligen inte ofta jag säger att jag vill gå till skolan men häldre det än att ligga hemma i sängen en hel vecka ! Men jag kanske stannar hemma imån också , eftersom att jag inte mår så bra än och så får jag la lägga hella min tid i helgen på att plugga , seeeg ! Har fått höra från mina kompisar att vi har fått riktigt mycket att göra i skolan . Det är så typiskt at jag blir sjuk när det händer något kul med mina kompisar typ fest eller nått sånt eller när det är något i skolan som jag inte borde missa . Usch nej nu vill jag inte skriva om skolan mer , jag blir bara så nervös då , haha .

Snart är det dags att börja köpa julklappar , det är snart bara en månad kvar tills det är julafton och jag har ingen arning om vad jag ska köpa till alla . Shit vad fort det går asså . Det käns som att det var igår som jag satt i bilen påväg upp till landet . Det var första gången jag frirade jul på landet och det var riktigt mysigt . Önskar att jag kunde det varge jul men vi har så att varannan jul så firar vi med mormor och morfar och varannan jul friar vi med farmor och farfar och detta året är det dags att fira med farmor och farfar och då ska vi antagligen vara hemma hos dom så det blir inget landet i år :( Så tråkigt för jag älskar värkligen mitt land men jag är tyvärr bara där ca en gång om året när vi har kräftskiva och då är hela släkten på mammas sida där och vi är mer än 50 st och det kan vara lite jobbigt ibland . Men nu när mormor och morfar har flyttat till Mariestad (där mitt land ligger) och jag har blivit lite större kan jag ta tåget dit över helgen eller nått lov . Jag tror att till sommaren ska jag dra med mig mina kompisar dit . Det skule bli kul :)

Nä nu ska jag springa ner och hämta min nässprej , glömde den där nere och jag börjar få panik ! Höhö .
Vi hörs sen , ha det bra !


Puss*

Nu kan det inte bli värre !

Min stora förkyldning håller i sig och som grädde på moset har jag fått världens mensvärk ! Nu kan det faktiskt inte bli värre en såhär , eller ? Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv . Sen om jag orkar ska jag plugga . Jag MÅSTE igentligen göra det men jag orkar inte !

Men nu plingade mikron . Har värmt en sån riskudde eller vad det heter .
Ha det bra så hörs vi nog sen !


Puss*

100 inlägget !

Japp det är det faktiskt , haha ! Inte så mycket men mer ska det bli ! :D

Har precis tagit mig en duscha och klätt på mig . Ska åka till skolan snart och hämta lite böcker , tror faktiskt att jag blir hemma imån med . Tove är också sjuk så vi åker till skolan tillsammans . Ska mötas vid busshållplatsen kl ett och eftersom att jag redan är klar så tänkte jag att ja kunde skriva några rader :P 

Jag känner nu när jag är uppe och springer hur sjuk jag är . Det dunkar i huvudet och jag är lite små snurrig . Tur bara att febern som jag hade i förrgår natt inte stanade kvar . Det hade varit jobbigt !

Men nu ska jag gå till bussen !
Här är en liten puss från mig !


Heej bloggen !

Har precis varit nere och släppt ut min lilla kisse ! Hon har varit så snäll och hållt mig sällskap enda sen jag vaknade i morse tills nu . För när jag vaknade i morse så låg hon så gott bredvid mig i sängen . Det är precis som att hon känner av att jag är sjuk eller något för helt plötsligt så blir hon extra , extra kelig ! Myspys ! Hoppas hon är sån i mån också för som det ser ut nu så kommer det bli sängen för mig imån också om det inte händer ett mirakel och jag blir frisk innan jag ska gå och lägga mig , haha !

Ja som sagt så har jag bara legat i sängen idag , så jävla segt säger jag bara ! Det finns ju värkligen ingen att göra ! Och blogga kan jag ju inte skriva i eftersom att det nästan inte finns något att blogga om när man är sjuk ! Så ja , det jag gör på dagarna är la mest att kolla på tv och kolla runt på allt som har och göra med chihuahuor ! Jag kan ju inte sluta att kolla på dom små underbara djuren , de finns ju inte hur fina och underbara dom små söta djuren är !

Jaja , det var allt för mig en så länge !
Ha det toppen !


Puss*

Sjuk , sjuk och bara massa sjuk !

Hallå hallå "alla" som läser min lilla blogg ibland ! Ja vet att jag har varit riktigt dålig på uppdatering den senaste tiden men jag orkar värkligen inte just nu ! Jag bara ligger i sängen och hostar och snorar , usch och fy säger jag bara ! Tror inte att det blir någon skola för min del imorgon !

Nä nu ska jag återgå till min tv som jag har stirrat på hela dagen ! Men men , de blir ju så ! Skulle inte skada om det var lite bättre på tv bara ! På dagen är det ju bara massa tävlingsprogram och skit fast fram mot kvällen finns det nästan alltid något att kolla på , juste nu är det gossip girl på tv och ikväll vid 9 kommer in to the blue . Jag har sätt den en gång och det var på bio för några år sedan så det ska bli kul att se den igen ! Eller ja , kul och kul men det är ju en tidsfördrift , haha !

Aja , tv väntar . Haha .
Ha det bra !

Puss*

Usch !

Ja hatar att vara sjuk ! Så himla jobbigt !

Men snart ska jag nog få mina tankar
på andra saker hoppas jag ! Ska åka
hem till Rebecka nu och mysa framför
tven med massa gosaker ! Mums ! :D


Här får ni en förkyldnings kram från mig !


puss*

Älskling , vad skulle jag göra utan dig ?



puss*

Dålig uppdatering !

Har inte haft tid att skriva något för har haft lite att göra i skolan och så och i går så vaknade jag upp med världens förkyldning , usch och fy säger ja bara . Jag har ont i huvudet , snuvig , hostar och har jätte ont i halsen . Det låter som att jag är i målbrottet eller nått ! haha . Så ja , jag har inte haft någon lust eller större ork att sätta mig och skriva några radet .

Jaja , hoppas att ni mår mycket bättre en mig ! Idag ska jag ta det lungt och sen senare ikväll ska jag kolla på film med Rebecka och hennes pojkvänn . Dom är ensamma hemma och dom skulle igentligen typ kröka men eftersom att jag är sjuk och inte har något att göra så är dom så himla söta och snälla och har filmkväll med mig istället . Tack ! Så ja , ikväll ska vi kolla på massa filmer och käka massa godis , mums mums :D


Men nu ska jag kolla på chihuahua anonser :) ha det bra !

Puss*


Vin/tuggumi balsam .

Sitter i en av mina fotöljer och lyssnar på musik , och jag hade rätt . Jag var seg i skolan idag . Jag gick och la mig tidigt men ja kunde värkligen inte somna , låg och vred och vände på mig i flera timmar innan jag äntligen kunde somna . Vaknade självklart några minuter innan kl ringde , jag gör alltid det . Konstigt .

För övrigt kommer det nog inte bli så mycket dagens klädsel på ett tag . Inte som det ser ut nu iallafall för min kamera har börjat dampa igen så jag kan inte sätta på den . Åhh ja får ryck snart . Måste värkligen ta tag i det här och köpa mig en ny , jag behöver ju värkligen det . Sen är jag i STORT behov av nytt smink ! Allt är värkligen snart slut ! Men jag får la skylla mig själv att jag inte orkar åka till stan och köpa nytt . Jaja , jag får la hoppa av i allum efter skola någon dag i veckan och köpa . Svårare en så är det ju inte :)

Mamma kom hem med ett nytt balsam till mig idag . Det är en väldigt stor rund lila flaska med en grön pump på så man ska pumpa ut balsamet , hehe ! Jag skulle precis duscha så jag passade på att pröva det och nu när jag sitter här och håret håller på att torka så kan jag inte bestämma mig om det luktar typ vin eller tuggumi , haha ! Jag vet att det är två helt olika lukter med det är värkligen en helt konstig lukt och jag kan inte sätta fingret på vad det är . Det är liksom så att ena sek så luktar det svagt av vin och sen helt plötsligt så luktar det lite barntuggumi eller godis , haha ! Jag är konstig jag . 

Oj nu babblar jag på om allt och inget ! Men men , det blir så ibland :) 

På onsdag har jag matteprov , hjälp ! Matteprov är ett sånt prov eller ämne som man inte kan plugga till tycker jag . Iallafall inte som man kan plugga på till tex ett svenskaprov . Utan de gäller att hänga med på lektionerna och förstå det man gör typ . Ja usch !

Men shit , nu kom ja på att ja har NO läxa tills imån , fast det är bara en sida att läsa igenom men ändå . Nog bäst att jag sätter igång med det nu !

Ha det bra , sov gott !


Puss*

Skolan.

Sitter i skolan nu och rättar min deckare som ska lämnas in senare idag .
Dock är den inte så bra men men , de kan jag inte göra något åt nu . Hehe !

Det är bara första lektionen och jag längtar redag hem .
Hoppas dagen kommer gå fort ! Ja , 6 veckor kvar till lovet .
De låter mycket men endå inte . Det kommer nog gå fort ,
eller jag hoppas det iallafall .

Oj , nu kommer min lärare . Vi hörs ! Ha det bra !

Puss*

Fars dag.

Idag va jag , min syster , mor och far på en resturang och åt luch eftersom att det är fars dag idag . Efter de åkte vi hem till farmor och farfar och tog en fika eftersom att pappa ville säga grattis till farfar . Vi satt där i nån timma och pratade och sen va de dags för mig att åka och träna och då passade mamma , pappa och Emmie på att handla lite och sen kom mamma och hämtade mig . Tog en dusch när ja kom hem och nu sitter jag här . Dagen har bara susat förbi idag . Har tänkt att gå och lägga mig ganska snart så det inte blir så jobbigt att gå upp imån . Jag känner på mig att jag kommer vara riktigt seg imån .

Nu ska jag borsta tänderna :) Sov gott !


Puss*

Dagens









+ ett par svarta pumps

puss*

Kalas och smörgåstårta !

Tjohej :)

Tänkte bara berätta hur min gårkväll slutade : Tove smsade mig och frågade om jag ville följa med till Tea vilket jag ville :) Så vi tog bussen dit och mötte upp Olivia på vägen och sen när vi kom fram till Tea så gick vi en lite sväng med hennes supersöta hund :O När vi kom tillbaka hem till Tea kom Tove på att hon hade glömt Teas leggings och de va igentligen därför vi åkte dit , för att lämna dem . Så vi åkte tillbaka igen men istället för att åka hem till Tove så åkte vi till gården (på min skola) och va där ett litet tag . Sen sa Tove , Tea och Olivia att dom skulle åka hem och då bad Matilda mig att stanna . Vi hade trättat henne där . Och då sa jag att jag kunde stanna ett litet tag men det blev inget litet tag utan jag åkte hem ca 11 och då va jag hemma vid kanske 12 för min buss cpade så jag fick vänta på den i typ en halvtimma :(
men men , sen när jag kom hem gick jag och la mig och somnade direkt , va super trött !

Imorse så väkte mamma mig vid halv 11 och sa att frukosten var klar . Så jag gick ner och åt frukost med hela familjen inklusive mormor och morfar :) Sen efter frukosten tog jag en dusch och nu sitter jag är i myskläder :) Ska börja fixa mig snart . Vid halv 3 ska vi åka hem till mina kusiner och fira morfar för han fyller år imån (som jag skrev igår) och då ska vi få smörgåstråta :D Jag längtar ! Det var jättelängesen jag åt det sist och jag älskar det så hoppas mamma har bestält stora för här ska det ätas ;) haha ! Men gud vad jag babblar på , haha !

Men nu ska jag kollla i min gaderob om jag hittar något att ta på mig !
Vi hörs , ha det toppen !


Puss*

Färglös .

Kom hem för ett litet tag sen och har precis proppat i mig mat , mums :)

Idag kommer mormor och morfar hit , dom ska sova här i natt och sen imån
ska vi hem till kusinerna och fira morfars fördelsedag :)  Så ikväll ska jag
nog bara vara hemma , eller det är planen just nu iallafall sen kanske den
ändras , de vet man aldig :)

Jag har också blivit riktigt förskyld , har hostat och nyst (hur de nu stavas)
typ hela natten och så har jag ont i halsen och är täppt i näsan , haha !
Usch och fy , stackars mig :(

Jaja , så här ser ja ut idag , dock inte så bra bilder , men men.
Idag va jag ganska färglös !




chinosen är från bik bok , de bruna linnet är från H&M om ja inte minns fel ,
den blåa koftan är från H&M , det brukar sitta en pälskrage på men den tog 
ja bort idag , sinnjackan är från veromoda , väskan är en gammal björnborg 
och den vita halsduken gjorde min mamma när han va ca 15 eller nått :)

Så va det med det . Ha det bra så hörs vi !

Puss* 


Todays me

Inte världens bästa bilder men men ,
"jackan" och linnet är från Gina Tricot
och jeansen kommer jag inte ihåg
men jag har gjort hål i dom själv , haha !







puss*

Tjohej :)

Har inte orkat skriva något idag ,
fast ja har igentligen inte orkat något idag .
Har värkligen varit helt slut hela dagen ,
ja vet inte vad det är med mig .
Men jaja , jag får la bara gå till sängs lite tidigare idag :)
Eller ja , typ gå till sängs nu . Det känns som
att mina ögonlock väger 1 ton typ och
jag slår vad om att dom håller på
att bli röda också . Det känns värkligen
som de iallafall .

Men ja , ni får ha de super bra !
Vi hörs nog imån . Sov gott !


Puss*

Nu är tisdagen slut .

Ligger nu i sängen med datorn i knät , tv är på och så försöker jag "plugga" lite samtidigt men hur tror ni att de går igentligen ? haha . På tv är det Ugly Betty för tillfället och det är ju kul och så men jag följer det ju inte så jag hänger ju inte riktigt med men men , det funkar . Haha :)

Snart ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova lite . Ska förhoppningsvis somna lite tidigare en vanligt ikväll . Går från 8 till halv 4 imån , Såååå seeeegt !

Så ja , sov så gott !


Puss*

Hejsvejs !

Kom precis hem och självklart så sätter jag mig vid daton de första jag gör , sån datanörd jag är , haha ! Tänkte att jag skulle kolla lite på digital kameror efter som att jag är super sugen på en ny . Den jag har nu fick jag i julklapp för snart 2 år sedan och när jag fick den så va den inte heller specielt bra . Liten skärm , klumpig och allt sånt . Sen så har blixten inte fungerat som den ska och ibland eller nä , nästan alltid när jag ska sätta på den så funkar inte de så jag kan stå i typ 10 min och försöka få igång den . Så nu ska jag kolla vad det finns för utbud och vart det är billigast m.m.

För övrigt så har jag inga speciella planer för resten av dagen . Ska bara vara hemma och softa liksom ;) Kanske kolla på någon film eller kanske wiia lite , de va ett litet tag sedan jag  gjorde de , haha ! :P


Men ja , vi hörs nog lite senare , ha det bra sålänge !

Puss*

Tja bloggen !

Har suttit här framför datorn i nån timma eller två nu och kollat runt lite och lyssnat på musik .Jag tittade precis ut och tänkte att klockan måste vara jättemycket för det är redan helt kolsvart ute lika svart som det är när det är mitt i natten men klockan är ju bara halv 7 . De är konstigt vad vädret kan ändras och så .

Men ja , nu tror jag faktiskt att min tvätt är klar så ska gå ner och hämta den och sen hänga upp den så att förhoppningsvis något blir tort tills imorgon . Jag kände mig så "äklig" idag för alla mina kläder är i tvätten så jag fick bara slänga på mig något hastigt i morse + att nästan all mitt smink snart är slut . Jag har ingen foundation , inget puder eller solpuder och ingen vanlig roug heller , illa ! Ja , jag får knalla iväg till afären någon gång här i veckan och se om jag kan hitta något bra som passar mig . Det är lite fix och trix när jag ska hitta foundation som passa mig för jag kan inte ha en parfymerad för då torkar min hud lätt ut , och så vill jag ha en bra foundation som tänker alla röda "fläckar" och finnar , usch ! Ja vill värklihen ha en hel felfri hud . Fast jag ska vara glad att det inte är värre en vad det är , det är faktiskt inte så faligt igentligen men det skulle inte skada men en felfri hud som sagt .

Men nej , nu får jag fixa tvätten . Ha det bra tills nästa gång !


Puss*

Lovet är slut .

Nu är lovet slut , orkar inte med skolan fast det är ju "bara"
7 veckor kvar sen är det jullov , härligt :)

Har varit hemma i ca en timma och har redan hunnit med att äta , plugga lite ,
plocka i och ur diskmaskinen , sortera tvätt + ladda en marskin , visst är jag
snabb och duktig ? :D Så nu har jag hela dagen/kvällen på mig att bara slappa ! :)

Har faktiskt inget specielt mer att säga just nu så vi hörs nog lite senare , haha :)
Ha det bäst!


Puss*


God natt !

Ligger nu här med datorn i knät och kollar på James Bond . Riktigt skönt att få slapna av lite , har ju pluggat hela dagen så nu är jag klar med det jag ska vara klar med . Känns riktigt skönt faktiskt ! Så nu ska jag kolla klart på filmen , som faktisk är en av mina Bond favoriter , sen ska jag nana och sen när kl ringer imån så kommer jag vara helt död ! Men jaja , det får ja la leva med . Jag får stå ut dom 7 veckorna som är kvar till vinterlovet nu . Lägtar redan !

Men nu ska jag kolla på filmen . Ha det bra och sov gott !


Puss*

-

Hallå !

Nu är lovet snart slut , det går för fort tycker jag !
Nu ångrar jag att jag inte har pluggat lite varge
dag för nu sitter jag här sista dagen och har
jättemycket att göra , usch . Jag får ångest !
Sån tur va så har jag ingen träning idag ,
eller ja , jag skulle ju gärna träna men jag
känner att jag behöver den tiden till att plugga isället .

Så ja , nu får jag nog sätta mig med böckerna igen.
Vi hörs nog senare ! Ha det bra !




P.S. jag har inte laddat upp dagens klädsel
på ett tag men det är för att min mobil är inne
på lagning och jag har ingen kamera som jag
kan andvända just nu eftersom att min är lite knäpp
så jag ska nog ta mig och köpa mig en nya så snart
som möjligt ! Haha .


 

Puss*


Fullt upp .

Hallojsan :)
Även fast det är lov så har jag
ju fortfarande fullt upp med
att vara med vänner och massa
sånt , bara njuta av lovet liksom :)

Igår va det ju halloween och då
bjöd jag Lina , Tove , Becca och
Tea på middag . Lisa var också
"bjuden" men hon kunde inte komma :(
Det blev en middag med mycket skratt
men även lite tårar eftersom att
jag "bråkade" med mina föreldrar
så man kan ju säga att det började bra
och slutade lite mindre bra men men .

Hoppas ni hade en bra halloween !
Ha det bra !


Puss*

RSS 2.0